Utasbiztosítás

Bankkártyás fizetés és azonnali kötvénykiállítás

Rendszerünkön keresztül lehetősége van a biztosítás díjának bankkártyával történő kiegyenlítésére, így az utasbiztosítási kötvényeket pár perc alatt automatikusan elküldjük Önnek. Így akár az utolsó pillanatban is biztonságban utazhat!

Utasbiztosítás megrendelése - támogatott bankkártyatípusok

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank weboldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Így Ön teljesen biztonságosan fizetheti ki az utasbiztosítás díját, mivel adatait nem a mi oldalunkon, hanem az OTP Bank fizetési oldalán, titkosított csatornán keresztül kell megadnia. A CLB utasbiztosítási oldala az Ön által megadott bankkártyaadatokat semmilyen formában nem tárolja és nem kezeli.

Az online díjfizetést az alábbi kártyatípusok esetén választhatja:

visa.jpgVISA - dombornyomott
master_card.jpgMasterCard - dombornyomott
maestro.jpgMaestro - nem dombornyomott (Kizárólag az OTP Bank Zrt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák)
visa_elektron.jpgVISA Electron - nem dombornyomott (Csak ha az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot)

 

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód (a kártya hátlapján, az aláíráspanelen található számsor utolsó három számjegye).

Kötvényét az OTP visszajelzése alapján, az átutalás sikeressége esetén küldjük meg Önnek e-mailben.

Utasbiztosítás kalkulátor >>