Bankkártyás fizetés és azonnali kötvénykiállítás

Online utasbiztosítás kalkulátorunkon keresztül lehetősége van a biztosítás díjának bankkártyával történő kiegyenlítésére, így az utasbiztosítási kötvényeket pár perc alatt automatikusan elküldjük Önnek. Így akár az utolsó pillanatban is biztonságban utazhat!

Utasbiztosítás megrendelése - támogatott bankkártya típusok

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank weboldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Így Ön teljesen biztonságosan fizetheti ki az utasbiztosítás díját, mivel adatait nem a mi oldalunkon, hanem az OTP Bank fizetési oldalán, titkosított csatornán keresztül kell megadnia. A CLB utasbiztosítás kalkulátora az Ön által megadott bankkártya adatokat semmilyen formában nem tárolja, és nem kezeli.

Az online díjfizetést az alábbi kártyatípusok esetén választhatja

visa.jpgVISA - dombornyomott
master_card.jpgMasterCard - dombornyomott
maestro.jpgMaestro - nem dombornyomott (Kizárólag az OTP Bank Zrt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák)
visa_elektron.jpgVISA Electron - nem dombornyomott (Csak ha az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot)

 

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége

Kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód (a kártya hátlapján, az aláírás panelen található számsor utolsó három számjegye).

Kötvényét az OTP visszajelzése alapján, az átutalás sikeressége esetén küldjük meg Önnek e-mailben.

Vissza a lap tetejéreUtasbiztosítás kalkulátor >>