Utasbiztosítás egyszerűen, online

Kedvező utasbiztosítások 2 perc alatt, akár az utazás napján is!

Online utasbiztosítás kalkulátorunkban az általános utasbiztosításokon túl széles kínálatból tud egyszerű szűrési lehetőséggel válogatni. Legyen szó téli sportokra köthető síbiztosításról, tengerparti búvárkodásra alkalmas búvárbiztosításról, vagy egy a vízi sportokra ajánlott jetski, vízisí, szörfbiztosításról. A CLB kínálatában megtalálhatók továbbá a raftingra, canyoningra, egyéb extrém sportokra köthető speciális biztosítások, a poggyászára, sportfelszerelésére kiterjesztett vagy akár az útlemondást, esetleg gépjármű asszisztenciát is tartalmazó utasbiztosítások is.

Online utasbiztosítás kalkulátor

Kalkulátor programunk segítségével kiszámolhatja, hogy az egyes biztosítótársaságok milyen díjjal kínálnak Önnek utasbiztosítást. Személyre szabottan az Ön igényeinek és az utazásának megfelelően, tervezzen akár egy tavaszi biciklitúrát az Alpokban, egy búvárkodást az Adriai-tengerben, egy külföldi városnézést, vagy egy síelést Európa síparadicsomaiban. A biztosítók utasbiztosítási ajánlatainak összehasonlításával megtalálhatja az Ön számára ideális csomagot!

Utasbiztosítás kalkulátor >>

Már akár az indulás napján is megrendelheti utasbiztosítását online. Kalkulátorunkban a biztosítók utasbiztosítási ajánlatainak széles választéka elérhető, melyek díját kiszámolhatja és összehasonlíthatja, attól függően, hogy mi utazásának célja. Az online szerződéskötés és társaságunk valamennyi szolgáltatása ingyenes, az utasbiztosítás díját nem befolyásolja!

További hasznos információt tudhat meg az alábbi hivatkozásokra kattintva:

Néhány tipp, hogy miért a CLB-nél érdemes utasbiztosítását megkötni:

  • Kényelmes és gyors ügyintézés
  • Utasbiztosítási ajánlatok széles választéka egy helyen
  • Részletes szűrési és összehasonlítási lehetőség
  • Bankkártyával is fizethet
  • Pár perc alatt tízezreket spórolhat
  • Mindent elintézünk Ön helyett
  • Az otthonából is megrendelheti
  • Magyar nyelvű telefonos általános és orvosi tanácsadás 0-24 órában